Αδιαβροχοποίηση Χαλιών

stain proof carpet cleaning

Τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean, χάρη στο επαναστατικό υλικό MAGI SEAL G-CLASS που περιλαμβάνει η μέθοδος STAIN PROOF, είναι σε θέση να προστατεύουν κάθε τύπου χαλιά, ταπετσαρίες, σαλόνια και στρώματα από τη φθορά και τις εστίες ρύπων. Το «θαυματουργό» υλικό καταφέρνει την αδιαβροχοποίηση των ινών, διατηρώντας τη ζωντάνια των χρωμάτων και αποτρέποντας την εμφάνιση μυκήτων και άλλων μικροβιακών οργανισμών.

Η αδιαβροχοποίηση των χαλιών, του σαλονιού και των υφασμάτων των επίπλων σας ισοδυναμεί με την άριστη κατάστασή τους για εκτενείς χρονικές περιόδους δεδομένου ότι εμποδίζεται η διείσδυση των λεκέδων στις βαθύτερες ίνες.

Σε καθημερινή βάση πολυάριθμα ατυχήματα μικρής έκτασης, όπως η ρίψη υγρών, ενδέχεται να προκαλέσουν κηλίδες και φθορά στις ίνες των χαλιών. Ωστόσο, η επαναστατική μέθοδος αδιαβροχοποίησης του πέλους που χρησιμοποιούμε στην Expert Clean, θωρακίζει τα χαλιά και τα υφάσματά σας απέναντι σε διάφορους λεκέδες, τα μικρόβια και το ξεθώριασμα, συγκροτώντας ένα είδος «πανοπλίας» στην εξωτερική επιφάνεια τους. Παράλληλα, αποτρέπει τη διείσδυση της υγρασίας στην ύφανση, οπότε τα υγρά αφαιρούνται σχετικά απλά με τη χρήση στεγνού πανιού.

Το χρησιμοποιούμενο υλικό είναι ένα αρκετά συμπυκνωμένο υδατοδιαλυμένο προστατευτικό που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αλλοιώνονται οι ίνες των αντικειμένων, αλλά και για να εξασφαλίζεται ευκολότερος καθαρισμός των χαλιών, μοκετών, υφασμάτων, ταπετσαριών, στρωμάτων και καλυμμάτων σας.

Χάρη στο προστατευτικό αδιαβροχοποίησης, η συντριπτική πλειονότητα των λεκέδων και ρύπων αφαιρούνται πολύ απλά με ένα πανί ή χαρτί, ακόμη και όταν οι λεκέδες είναι ξεραμένοι.

Η αδιαβροχοποίηση χαλιών εφαρμόζεται από το πεπειραμένο προσωπικό μας στην Expert Clean διαφυλάσσοντας τα πολύτιμα περιουσιακά σας στοιχεία από βρωμιά, λεκέδες, μικρόβια και παράσιτα που αναπτύσσονται λόγω καθημερινής χρήσης.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα που αποφέρει η αδιαβροχοποίηση χαλιών είναι η ενισχυμένη αόρατη προστασία, η διατήρηση των χαλιών και υφασμάτων σαν καινούρια για μεγάλες χρονικές περιόδους και η διαφύλαξη των πολύτιμων σας αντικειμένων στο σπίτι ή το χώρο εργασίας.

Η ιδανική στιγμή για την αδιαβροχοποίηση χαλιών είναι είτε όταν τα αγοράζετε καινούρια είτε ύστερα από καθαρισμό επαγγελματικού επιπέδου.