Επιτόπου καθαρισμοί

katharismoi

Όταν το βαρύ πρόγραμμά σας δεν σας επιτρέπει να «σηκώσετε» τα χαλιά και τις μοκέτες από το χώρο σας, τότε η Expert Clean σας επισκέπτεται επιτόπου για να προσφέρει εύκολες λύσεις. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας επισκέπτεται το χώρο σας με ειδικό φορητό εξοπλισμό για επιτόπου καθαρισμό, παρέχοντας εξαίρετες υπηρεσίες.

Εφόσον επιθυμείτε να ανανεώσετε τη «φθαρμένη» εμφάνιση του σαλονιού σας και όχι μόνο, άμεσα και οικονομικά, στην Expert Clean αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών, σαλονιών, καναπέδων, τραπεζαριών, στρωμάτων κτλ., με μία απλή τηλεφωνική κλήση. Οι επιτόπου καθαρισμοί χαλιών είναι αποτελεσματικοί απολυμαίνοντας σε βάθος και εξουδετερώνοντας δυσάρεστες οσμές.

Τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean χρησιμοποιούν αποκλειστικά οικολογικά απορρυπαντικά προϊόντα για τους επιτόπου καθαρισμούς χαλιών, αναζωογονώντας τα έπιπλα και υφάσματα μίας οικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε επιτόπου καθαρισμούς μοκετών και χαλιών σε παιδικούς σταθμούς, εκκλησίες και μονές, πλοία και σκάφη αναψυχής, τουριστικά λεωφορεία και πούλμαν κτλ., προσφέροντας ελκυστικά πακέτα υπηρεσιών για τακτικούς καθαρισμούς σε πάσης φύσεως επαγγελματικούς χώρους.

Με αποκλειστικό γνώμονα τη διατήρηση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος σε ένα σπίτι ή επαγγελματικό χώρο, στην Expert Clean παρέχουμε υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών επιτόπου καθαρισμούς χαλιών, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός αρμονικού περιβάλλοντος διαβίωσης ή εργασίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε δωρεάν δοκιμαστικό καθαρισμό χαλιού ή μοκέτας προκειμένου να σας υποδείξουμε λεκέδες και ρύπους που δεν είναι ορατοί δια γυμνού οφθαλμού.

Στην Expert Clean έχουμε ακριβή επίγνωση του σπουδαίου ρόλου που παίζει η υγιεινή σε ένα χώρο. Αποβλέποντας αποκλειστικά και μόνο στην αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης ή εργασίας σας, διαπνεόμενοι από αίσθημα συνέπειας και υπευθυνότητας απέναντι στους πελάτες μας, εκπληρώνουμε ποιοτικούς επιτόπου καθαρισμούς σαλονιών, χαλιών, μοκετών, στρωμάτων και ό,τι άλλο θελήσετε.

katharismoi

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας διαθέτει τεχνολογία αιχμής και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός για την ταχεία και εύκολη απομάκρυνση ρύπων, μικροοργανισμών, λεκέδων και σκόνης από οικιακά και επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Η Expert Clean είναι η πλέον ειδική για επιτόπου βιολογικο καθαρισμό χαλιών με πλήρως ασφαλή και φιλικά για το περιβάλλον απορρυπαντικά. Κλείστε ένα ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπό μας για να διαπιστώσετε τη δύναμη των καθαριστικών μας μεθόδων.