Καθαρισμός Χαλιών


katharismos-xaliwnΜε περισσότερες από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον προηγμένο καθαρισμό χαλιών, τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean κατέχουν περίοπτη θέση στην αγορά, πρόθυμα να σας χαρίσουν τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών. Τη σημερινή εποχή γνωρίζουμε καλά ότι η καταξίωσή μας στο χώρο εδράζεται σε μερικές στιβαρές αρχές που φροντίζουμε να ακολουθούμε με ζήλο και ενθουσιασμό.

Αρχικά, προσφέρουμε συνεπείς και ποιοτικές εμπειρίες καθαρισμού χαλιών με εγγυημένη πελατειακή ικανοποίηση. Επιπλέον, το άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας χρησιμοποιεί προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό και μηχανήματα, καλύπτοντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες και προκλήσεις.

Οι λόγοι που η Expert Clean κατέχει τα πρωτεία στον καθαρισμό χαλιών είναι αμέτρητοι. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο αποκλειστικός υγρός καθαρισμός μας. Στο πλαίσιο αυτής της μεθόδου καθαρισμού εγχέουμε θερμό, ήπιο νερό και ουδέτερα απορρυπαντικά διαλύματα στα χαλιά σας. Έπειτα, το «μαγικό ραβδί» μας αναλαμβάνει τα υπόλοιπα απομακρύνοντας τη βρωμιά, τη σκόνη και το χώμα από το χαλί, δίχως να εμπλέκονται διαβρωτικές μέθοδοι καθαρισμού. Ταυτόχρονα, ο χρόνος στεγνώματος είναι συντριπτικά μικρότερος με δεδομένο ότι η περισσότερη υγρασία απορροφάται από το χαλί. Αυτό σημαίνει ότι δεν αφήνονται υπολείμματα σαπουνιού στα χαλιά σας λέγοντας οριστικά αντίο στους ρύπους, τις αλλεργιογόνες ουσίες και τα μικρόβια που συγκεντρώνονται σ’ αυτά.

Επίσης, στην Expert Clean γνωρίζουμε ότι κάθε περίπτωση καθαρισμού χαλιού είναι μοναδική. Γι’ αυτό το λόγο εγκαινιάζουμε τη διαδικασία καθαρισμού των χαλιών σας με μία πλήρη ανάλυση των αναγκών τους, καταγράφοντας τις περιοχές όπου συγκεντρώνονται τα περισσότερα μικρόβια και οι ρύποι. Στη συνέχεια το εξειδικευμένο προσωπικό μας κάνει χρήση αποτελεσματικών αντιαλλεργικών και αντιμικροβιακών καθαριστικών, που είναι ταυτόχρονα φιλικά προς το περιβάλλον, για την απομάκρυνση λεκέδων και ρύπων που ενδεχομένως να μην ορατοί με γυμνό μάτι.

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας μας στον καθαρισμό χαλιών έχουν αποδείξει τρανά ότι τα βέλτιστα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με χρήση οικολογικών απορρυπαντικών και όχι σκληρών και δραστικών.

Μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα από την παραλαβή των χαλιών σας, αναλαμβάνουν τον ενδελεχή καθαρισμό τους σε ειδικούς χώρους, εφαρμόζοντας πάντα την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο. Όλα αυτά με απόλυτο σεβασμό απέναντι στις ιδιαιτερότητες των χαλιών σας και του περιβάλλοντος.

Εφαρμόζουμε μία πλήρως ελεγχόμενη διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα τον βαθύ καθαρισμό που θωρακίζει την υφή των χαλιών σας διατηρώντας ζωντανά τα χρώματά τους.