Βιολογικός καθαρισμός χαλιών

Στα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean υποσχόμαστε πεντακάθαρα αστραφτερά χαλιά, εφαρμόζοντας αποκλειστικά βιολογικές μεθόδους καθαρισμού. Ταυτόχρονα εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά τους χωρίς χρέωση στο δικό σας χώρο, καθώς και τη φύλαξη των χαλιών σας στις ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες σας εφόσον το επιθυμείτε.

Τα χαλιά συνιστούν θεμελιώδους σημασίας αξεσουάρ κατά τους χειμερινούς μήνες ζεσταίνοντας και «επενδύοντας» τους χώρους μίας οικίας ή επιχείρησης. Ορμώμενοι από τα πολλά χρόνια εμπειρίας μας στην Expert Clean έχουμε ακριβή εικόνα για την ευαισθησία και τον κάθε τύπο χαλιού, καθώς και τη φύση του βιολογικού καθαρισμού που χρειάζεται κάθε υλικό κατασκευής.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον κατά την επιλογή των προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο του βιολογικού καθαρισμού. Τα υλικά είναι οικολογικά και εντελώς φιλικά απέναντι στο περιβάλλον και τους χρήστες, έχοντας επιλεγεί από καταξιωμένους προμηθευτές στο πεδίο των ταπητοκαθαριστηρίων.

Να τονιστεί πως κάθε καθαριστική διαδικασία εγκαινιάζεται με την απολύμανση ενός χαλιού ενώ στη συνέχεια εφαρμόζεται η ενδεδειγμένη για κάθε τύπο χαλιού μέθοδος καθαρισμού. Η πλειονότητα των χαλιών μηχανών χρειάζονται υγρό καθάρισμα, την ώρα που τα χειροποίητης προέλευσης χαλιά απαιτούν στεγνό καθάρισμα. Ο ξηρός καθαρισμός χαλιών είναι κατάλληλος για μεταξωτά χαλιά ή χαλιά με υψηλό δείκτη ευαισθησίας.

Αφού ολοκληρωθεί ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών σας στις εγκαταστάσεις μας, έπεται:

Τα βιολογικά καθαριστικά παρασκευάζονται από 100% φυσικά συστατικά, σε αντίθεση με άλλα καθαριστικά διαλύματα που βρίθουν τοξικών και χημικών ουσιών που είναι επιβλαβή. Κάθε φορά που επενδύετε σε βιολογικά προϊόντα και λύσεις, στην ουσία βοηθάτε το ίδιο το περιβάλλον. Η χρησιμοποίηση οργανικών καθαριστικών θα αποδειχθεί πολύτιμος αρωγός τόσο της δικής σας όσο και πολλών άλλων οικογενειών.

Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών που προσφέρουμε στα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean, έχει αρχίσει να χαίρει όλο και περισσότερης εκτίμησης από αυξανόμενο αριθμό οικιών και επιχειρήσεων όχι μόνο λόγω οφελών που άπτονται της υγείας και της ασφάλειας, αλλά και εξαιτίας του χαμηλού κόστους και του λιγοστού χρόνου που χρειάζεται για να αποπερατωθεί. Μόλις ξεκινήσετε να εμπιστεύεστε τα οικολογικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε στην Expert Clean για τον καθαρισμό των χαλιών σας, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την έκθεση της οικογένειας σας σε τοξικές και χημικές ουσίες που περιέχονται στα μη βιολογικά προϊόντα καθαρισμού. Στην Expert Clean φροντίζουμε για τη σωτηρία του περιβάλλοντος, άρα και για το μέλλον των παιδιών μας.