Ασφάλεια Χαλιών

asfaleia-xaliwnΠροκειμένου να εξασφαλίσουμε την απολύτως ασφαλή παραμονή των χαλιών σας στις ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες μας, φροντίσαμε να υλοποιήσουμε την παρακολούθηση σε 24ώρη του χώρου σε συνεργασία με την Atlas Security.

Παράλληλα, προσφέρουμε ασφαλιστική κάλυψη των φυλασσόμενων χαλιών, αναλαμβάνοντας την ασφαλιστική αποζημίωση των πελατών μας στην απευκταία περίπτωση εισβολής. Αυτό το γεγονός καταδεικνύει αφενός την υπευθυνότητα και το κύρος της Expert Clean, αφετέρου καλλιεργεί αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στον πελάτη.

Στα ταπητοκαθαριστήρια Clean Expert φροντίζουμε για την ασφαλή φύλαξη και προσοχή των χαλιών σας για το χρονικό διάστημα που εσείς δεν θα τα χρησιμοποιείτε και δεν θα έχετε το διαθέσιμο χώρο για την αποθήκευσή τους.

Τα χαλιά φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένες αποθήκες, οι συνθήκες της οποίας ελέγχονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσα από υπολογιστή. Κάθε χαλί διαθέτει μοναδικό κωδικό, ο οποίος καταχωρείται στο μηχανογραφημένο σύστημα, οπότε γνωρίζουμε κάθε ώρα και στιγμή που είναι τοποθετημένα τα χαλιά σας. Η φύλαξη των χαλιών σας πραγματοποιείται σε ένα περιβάλλον όπου επικρατεί η ιδανική θερμοκρασία και η υγρασία ελέγχεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι εύλογο και δικαιολογημένο να αναρωτιέται ένας πελάτης μας αναφορικά με την ασφάλεια των χαλιών του. Η απορία που δεσπόζει είναι τι θα συμβεί σε περίπτωση που λάβει χώρα κάτι ανεπιθύμητο, όπως μία διάρρηξη.

Στα ταπητοκαθαριστήρια Clean Expert προνοήσαμε και συνεργαστήκαμε με την Atlas Security για την παρακολούθηση των χαλιών όλο το εικοσιτετράωρο. Παρ’ όλα αυτά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας διότι ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος πληρώντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας για την ασφαλή φύλαξη και αποθήκευση των χαλιών σας.

Έτσι η εταιρεία μας εγγυάται ότι θα παραλάβετε τα χαλιά σας όποτε το θελήσετε χωρίς να διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Η εταιρεία μας έχει προβλέψει ασφαλιστική κάλυψη για τα χαλιά σας, βάσει ασφαλιστικού συμβολαίου, απέναντι σε κλοπή, φωτιά ή πλημμύρα. Ακόμη μία καινοτόμος υπηρεσία της Clean Expert που καταδεικνύει την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά της.