Ξηρός Καθαρισμός Χαλιών

katharismosΓνωρίζατε ότι τα χαλιά επιτελούν το ρόλο ενός γιγάντιου «φίλτρου» που παγιδεύει αλλεργιογόνες ουσίες και μικροβιακούς οργανισμούς; Με την πάροδο του χρόνου τα χαλιά στα σπίτια ή τους επαγγελματικούς χώρους αρχίζουν να «φιλοξενούν» μικρόβια, ακάρεα και παράσιτα που ελλοχεύουν κινδύνους για την υγεία της οικογενείας σας. Πέρα από αυτό, αναλογιστείτε τη σκόνη και τους κάθε είδους ρύπους που συσσωρεύονται στα χαλιά σας. Επομένως, είναι καίριας σημασίας να διατηρούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα χαλιά μας πάντοτε καθαρά. Ο ξηρός καθαρισμός χαλιών που εφαρμόζουμε στην Expert Clean αποτελεί μία από τις πλέον διαδεδομένες μεθόδους καθαρισμού χαλιών.

Η οικολογική μέθοδος ξηρού καθαρισμού χαλιών περιλαμβάνει τη χρήση εξειδικευμένου μηχανολογικού εξοπλισμού και βιοδιασπώμενων βιολογικών απορρυπαντικών για την απομάκρυνση λεκέδων, αλλεργιογόνων ουσιών, ακάρεων και ρύπων. Αυτό το οικολογικό σύστημα καθαρισμού εμπλέκει μία διαδικασία πολλών φάσεων, η οποία ξεκινά με τον εξονυχιστικό καθαρισμό των περιοχών που πρέπει να καθαριστούν. Το δεύτερο βήμα συνίσταται στην εξάπλωση ενός βιοδιασπώμενου απορρυπαντικού σκόνης πάνω στο χαλί, το οποίο λειτουργεί σαν σφουγγάρι που απελευθερώνει καθαριστικούς παράγοντες για την απορρόφηση της σκόνης. Στη συνέχεια ακολουθεί το βούρτσισμα αυτών των ουσιών επάνω στο χαλί με ειδικό μηχάνημα επιτρέποντας τη διάλυσή του και την επακόλουθη παγίδευση παρασίτων, σκόνης, λεκέδων και λιπαρής βρωμιάς. Η σκόνη έπειτα αφαιρείται μέσω ισχυρής ηλεκτρικής σκούπας.

Είναι βαθιά ριζωμένη σε όλους μας η πεποίθηση πως ο καθαρισμός γενικά περιλαμβάνει τη χρήση υπερβολικής ποσότητας νερού. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι υιοθετούν κυνική στάση σχετικά με τη χρήση της μεθόδου ξηρού καθαρισμού των χαλιών. Όμως, από το σημείο που θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τα οφέλη του ξηρού καθαρισμού χαλιών, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος καθαρισμού των χαλιών σας. Επίσης, ο ξηρός καθαρισμός χαλιών περιλαμβάνει τη χρήση ελάχιστης υγρασίας για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Ο ξηρός καθαρισμός χαλιών διασφαλίζει ότι τα χαλιά σας θα είναι έτοιμα προς χρήση από τη στιγμή που θα διεκπεραιωθεί ο καθαρισμός τους. Επιπλέον, δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά βιολογικά απορρυπαντικά. ο ξηρός καθαρισμός συνιστά μία «πράσινη» επιλογή.

expert clean dry cleaningΤο καινοτόμο βιολογικό σύστημα καθαρισμού CARPET CLEANER που εφαρμόζει επιτυχώς η Expert Clean, επιτρέπει τον τέλειο καθαρισμό οποιουδήποτε είδους χαλιών (χειροποίητων, μεταξωτών κτλ.), υλοποιώντας με μεγάλη επιτυχία την ανανέωση του πέλους τους. Τέλος, αυτή η μέθοδος καθαρισμού θέτει τέρμα στις άσκοπες καθυστερήσεις καθώς παρέχει την ευκαιρία γρήγορης χρήσης ενός χώρου.