Επισκευές - Επιδιορθώσεις Χαλιών

 

epidiorthwseis

 

Το χαλί αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του σπιτιού, όχι μόνο για τη ζεστασιά που προσφέρει, αλλά και γιατί η υφή και η εμφάνιση του μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και όμορφα στον χώρο μας. Έτσι, αναπτύσσουμε μια συναισθηματική σχέση με αυτό. Αν το χαλί έχει κάποια φθορά, δεν είναι απαραίτητη η αντικατάσταση του. Οι επισκευές- επιδιορθώσεις χαλιών ανανεώνουν το χαλί, παρατείνοντας με τον τρόπο αυτό τη διάρκεια ζωής του.

 

Γιατί να επιλέξετε την Expert Clean;

Πολυετή εμπειρία

Τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean, από το 1988 κατέχουν μια θέση στο βάθρο των εταιρειών στην αγορά των επιδιορθώσεων χαλιών. Βασικές αρχές της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή κορυφαίων υπηρεσιών, αρχές οι οποίες μας έχουν ανταμείψει με την καταξίωση μας στο χώρο από την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας.

Συνέπεια και ποιότητα

Μια από τις αρχές που διέπουν την Expert Clean είναι η παροχή υπηρεσιών με γνώμονα τη συνέπεια και την ποιότητα σε κάθε μας υπηρεσία. Το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας έχει στη διάθεση του προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό και μηχανήματα, με τα οποία μπορεί να καλύψει ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες και προκλήσεις.

Έμφαση ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια

Κάθε χαλί αντιμετωπίζεται σαν να ήταν δικό μας. Παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής και επιδιόρθωσης χαλιού με προσοχή ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια για την “αναζωογόνηση” ενός χαλιού και την επαναφορά του στην αρχική τους κατάσταση, στον βαθμό που είναι περισσότερο δυνατό. Στη συνέχεια, ακολουθεί ο απαραίτητος ποιοτικός έλεγχος, για την επιβεβαίωση της άριστης επιδιόρθωσης του χαλιού.

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Στην Expert Clean γνωρίζουμε καλά ότι οι ανάγκες για επιδιόρθωση κάθε χαλιού είναι διαφορετικές. Για τον λόγο αυτό, ξεκινάμε τη διαδικασία της επιδιόρθωσης των χαλιών με μια πλήρη ανάλυση των αναγκών τους, καταγράφοντας όλες τις περιοχές που απαιτείται επιδιόρθωση, καθώς και το είδος των επιδιορθώσεων αυτών. Το χαλί ανακτά εκ νέου τη ζωντάνια του και επιστρέφει όσο γίνεται δυνατό στην αρχική του κατάσταση.

Τι μπορεί να προκαλέσει φθορά σε ένα χαλί;

Σε ένα χαλί μπορεί να προκληθεί φθορά οποιουδήποτε είδους. Οι περισσότερες προκύπτουν έπειτα από πολυετή χρήση ή από την καθημερινότητα. Όπως σε όλα τα αντικείμενα, έτσι και με τα χαλιά οι φθορές είναι απολύτως φυσιολογικές. Οι πιο συνηθισμένες φθορές στα χαλιά περιλαμβάνουν:

 

  • Συσσώρευση λεκέδων και βρωμιάς, με αποτέλεσμα τον αποχρωματισμό του χαλιού
  • Φθορά από την τοποθέτηση επίπλων πάνω στο χαλί
  • Υγρασία
  • Φθορές που μπορεί να προκαλέσουν τα κατοικίδια, όπως για παράδειγμα σκίσιμο

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες επιδιορθώσεις που πραγματοποιούνται σε ένα χαλί;

Οι φθορές που δημιουργούνται ένα χαλί είναι αντιμετωπίσιμες. Στην Expert Clean αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση οποιασδήποτε φθοράς μπορεί να συμβεί στο χαλί σας. Στις πιο συνηθισμένες φθορές ανήκουν:

 

  • Φθορές στα ρέλια: Τα ρέλια αποτελούν το σημείο που εμφανίζεται πιο συχνά φθορά. Σε αυτή την περίπτωση η επιδιόρθωση μπορεί να πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση ή η προσθήκη νέων ρελιών στη θέση των παλιών.
  • Φθορές στα κρόσσια: Η επιδιόρθωση στα κρόσσια μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με την τοποθέτηση νέων ίδιων, είτε διαφορετικών, για την ανανέωση της εμφάνισης του χαλιού σας.
  • Σκίσιμο, τρύπα ή κάψιμο στο χαλί: Σε μια τέτοια περίπτωση, έπειτα από εκτίμηση του χαλιού, προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις και τα κατάλληλα υλικά για την επιδιόρθωση τους, όπως για παράδειγμα το φύτεμα νέου νήματος, έτσι ώστε το χαλί σας να δείχνει σαν καινούργιο.
  • Ξεθώριασμα του χρώματος του χαλιού: Είτε το ξεθώριασμα οφείλεται σε κάποιο ατύχημα, είτε σε κακή συντήρηση, τη φθορά των ετών ή ακόμη και από τον ήλιο. Η επαναφορά του χαλιού μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα είτε με τη διαδικασία του αποχρωματισμού, είτε με τη διαδικασία του επαναχρωματισμού.
  • Αλλαγή στις διαστάσεις: Σε περίπτωση που επιθυμείτε τον επιμερισμό ενός χαλιού σε μικρότερα κομμάτια, είναι εύκολο το κόψιμο του σε μικρότερες διαστάσεις.

epidiorthwseis

Οφέλη της επισκευής- επιδιόρθωσης χαλιών

 

Η επιδιόρθωση των χαλιών, έναντι της αντικατάστασης προσφέρει μια μεγάλη σειρά από οφέλη. Ανάμεσα σε αυτά ανήκουν:

Αύξηση της διάρκειας ζωής του χαλιού

Όποια και να είναι η φθορά που αντιμετωπίζει το χαλί σας, με την σωστή επιδιόρθωση του παρατείνεται η διάρκεια ζωής του. Τα “ελαττωματικά” σημεία του χαλιού αντικαθίστανται, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του χαλιού σας, η επιδιόρθωση αποτελεί την μοναδική λύση.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Η επιδιόρθωση του χαλιού αποτελεί μια οικονομική μέθοδο ανανέωσης των χαλιών. Μάλιστα, πολλές φορές κοστίζει λιγότερα χρήματα σε σχέση με την αγορά ενός νέου, ποιοτικού χαλιού.

Ανανέωση της ζωντάνιας και της εμφάνισης του χαλιού

Είναι γνωστό πως τα χαλιά με ξεθωριασμένα σημεία ή λεκέδες δεν έχουν ιδιαίτερα όμορφη εμφάνιση. Σε περίπτωση επαγγελματικής επιδιόρθωσης χαλιού, η ζωντάνια και η ανανέωση της εμφάνισης του χαλιού αποτελούν ένα εγγυημένο ποιοτικό αποτέλεσμα.

 

Ένα σημαντικό κομμάτι της αποκατάστασης των ζημιών αποτελεί η ανάθεση του έργου σε ειδικούς. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την επιδιόρθωση οποιασδήποτε φθοράς όλων των χαλιών και την μεταμόρφωση τους στην παλιά τους εμφάνιση.