Φύλαξη Χαλιών


fynaksh_xaliwn

Στα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean αναλαμβάνουμε την αποθήκευση και φύλαξη των χαλιών σας σε απολύτως ασφαλή και υγιή περιβάλλοντα με ειδικά κατασκευασμένα ράφια, ώστε να παραμένουν «αλώβητα» από την υγρασία και άλλους δυνητικούς κινδύνους. Ανάλογα με το βάρος και το βαθμό ευαισθησίας τους, τα χαλιά σας ταξινομούνται στα ράφια προκειμένου να παραμένουν σε άριστη κατάσταση για όσο διάστημα παραμένουν φυλαγμένα. Να σημειωθεί ότι η απογραφή τους διενεργείται με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, προσφέροντας τη δυνατότητα να έχουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή ακριβή εικόνα για την τοποθεσία και τις διαστάσεις τους.

fynaksh_xaliwn

Τα χαλιά σας φυλάσσονται με υπέρτατη προσοχή και φροντίδα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Expert Clean, διασφαλίζοντας την αποθήκευσή τους σε άριστα περιβάλλοντα και συνθήκες που εγγυώνται την ακεραιότητα και «υγεία» τους, όντας απομακρυσμένα από την υγρασία, τη δυσοσμία ή οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο. Όταν εκδηλώσετε την επιθυμία να στρώσετε τα χαλιά στο σπίτι σας, αρκεί ένα τηλεφώνημα στις εγκαταστάσεις μας και εμείς φροντίζουμε να τα παραδώσουμε στο κατώφλι του σπιτιού σας στην κατάσταση που τα αποκτήσατε, δηλαδή σαν καινούρια! Όλα τα χαλιά συσκευάζονται με κορυφαίας ποιότητας υλικά συσκευασίας, όπως ειδικό νάιλον που αντέχει στις μετακινήσεις και τους κραδασμούς κάθε είδους.

Για τα ταπητοκαθαριστήρια μας η φύλαξη των χαλιών αποτελεί ένα νευραλγικό κομμάτι των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Οι μεγάλοι μας αποθηκευτικοί χώροι, οι οποίοι είναι ειδικά προσαρμοσμένοι στις προδιαγραφές των χαλιών σας, εγγυώνται την ασφαλή τους αποθήκευση σε ειδικά ράφια, με ξεχωριστή αρίθμηση με κωδικούς σύμφωνα με τις διαστάσεις και τον τύπο τους. Από εκεί και ύστερα η περιποίηση των χαλιών σας λαμβάνει τέλος από τα ταπητοκαθαριστήρια Clean Expert, καθώς είναι πλέον έτοιμα να παραδοθούν σε εσάς όποτε το επιθυμήσετε. Η εταιρεία μας επιφορτίζεται εδώ και πολλά χρόνια με την υπεύθυνη και συνεπή φύλαξη των χαλιών των πελατών μας, που δόθηκαν για καθαρισμό, για όσο καιρό το επιθυμούν, όντας πάντα στη διάθεσή τους σε άψογη κατάσταση.