Επαγγελματικά Ταπητοκαθαριστήρια Φιλικά προς το περιβάλλον

καθαρισμός χαλιού


Οι χημικές ουσίες καθαρισμού ταπήτων μπαίνουν στον αέρα από ένα δωμάτιο, όταν εφαρμόζονται κατά τον καθαρισμό, και μπορεί επίσης να καταποθούν από τα παιδιά που παίζουν στο πάτωμα λίγο αργότερα. Εκτός των εν λόγω επιτόπιων απειλών κατά της υγείας, οι χημικές ουσίες καθαρισμού χαλιών μπορούν να μολύνουν τα υπόγεια ύδατα της περιοχής αν απορριφθούν με ακατάλληλο τρόπο. Τα λύματα από τον καθαρισμό χαλιών απαιτούν θεραπεία ή / και διήθηση για να εξουδετερώσουν τις προσμείξεις.

Χάρη στην αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία πό τον καθαρισμό χαλιών, μια νέα γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών έχει ξεφυτρώσει που αποφεύγει τις επικίνδυνες και ρυπογόνες χημικές ουσίες υπέρ των πιο φυσικών λύσεων. Οι νεότερες και πιο πράσινες λύσεις για τον καθαρισμό χαλιών που χρησιμοποιούνται από τις επαγγελματικές υπηρεσίες αντί των χημικών προϊόντων είναι αυτές που διαφυλάσσουν την καλή κατάσταση των χαλιών σας, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος

χαλιάΛίγα ταπητοκαθαριστήρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους σε περισσότερες φυσικές εργασίες καθαρισμού των χαλιών σας, και ακόμα λιγότερα χρησιμοποιούν οικολογικά μέσα, και συστήματα βιολογικού καθαρισμού για τα χαλιά και τις μοκέτες σας.  Στα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean καθαρίζουμε χαλιά με βιολογικό τρόπο, και χρησιμοποιούμε μεθόδους καθαρισμού που βασίζονται σε ουσίες ενανθράκωσης αντί για δραστικές χημικές ουσίες που μπορεί μεν να αφαιρούν τους λεκέδες, αλλά σιγά σιγά και συστηματικά φθείρουν την ποιότητα των χαλιών σας. 

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της ανάγκης για σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά και θέλοντας να αφήσουμε όσο το δυνατόν μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα, σα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean αποδίδουμε πάντα υπέρμετρη σημασία στην ποιότητα των καθαριστικών προϊόντων που χρησιμοποιούμε, επενδύοντας αποκλειστικά σε φιλικά προς το περιβάλλον οικολογικά υλικά για τον βαθύ καθαρισμό των χαλιών σας. 

Το να διατηρήσετε τα χαλιά σας καθαρά και για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο φθοράς των χαλιών σας, προτείνουμε τη χρήση μη τοξικών διαλυμάτων που μπορούν να προστατεύσουν την ποιότητα και υγεία ακόμα και των πιο ακριβών χειροποίητων χαλιών, σεβόμενοι την επένδυση που έχετε κάνει σε ένα χαλί, ή το ότι μπορεί να έχετε κληρονομήσει ένα χαλί μεγάλης συναισθηματικής αξίας, που να θέλετε να το διατηρήσετε στην πολύ καλή κατάσταση στην οποία το βρήκατε. 

Ακόμα σε όταν συναντάμε ανθεκτικότερους λεκέδες πάντα επιλέγουμε τις πιο ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις από τα επικίνδυνα τοξικά προϊόντα,  προσφέροντας ταυτόχρονα μια πληθώρα πρόσθετων διορθωτικών μέτρα για τον επιτόπου καθαρισμό των χαλιών σας.

Πλεονεκτήματα Ταπητοκαθαριστηρίων Expert Clean

Το πλεονέκτημα των ταπητοκαθαριστηρίων Expert Clean είναι ότι προσφέρουμε τη δυνατότητα επιτόπου καθαρισμού, στο χώρο σας, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να μην διαθέτετε τον απαραίτητο χρόνο, ειδικά όταν το βαρύ πρόγραμμά σας δεν σας επιτρέπει να «σηκώσετε» τα χαλιά και τις μοκέτες από το χώρο σας. Τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean σας επισκέπτονται επιτόπου για να προσφέρουν εύκολες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας, πάντα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, και με ιδιαίτερα ελκυστικά και ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών. 

Τι προσφέρουμε στα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean;

Απλά όλες τις υπηρεσίες που μπορείτε να χρειαστείτε: αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών, σαλονιών, καναπέδων, τραπεζαριών, αλλά και στρωμάτων, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη καθαριότητα και ασφάλεια των χαλιών και μοκετών, με φυσικό τρόπο και δίνοντας έμφαση στην υγιεινή του χώρου σας, και στη διατήρηση των χαλιών σας στην καλύτερη κατάσταση τους.